Aktuality
AktualityKronikaFotogalériaLinkyKlubovňaKontaktujte nás
28 apríl 2024
Novinky

     Image
BNC ONLINESCORING
     Image  
PBC ONLINESCORING

SLOVAKIA OLD SCHOOL BOWLING CUP 2024
6.-8.6.2024
RESERVATION
PROPOZÍCIE
MAZANIE-PATTERN
WEBSITE

BRATISLAVSKÝ POHÁR 2024-10 ROKOV PBC
21.-23.6.2024
RESERVATION
PROPOZÍCIE
RULES
MAZANIE-PATTERN

SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
18.-21.7.2024
RESERVATION
PROPOZÍCIE
EVENT RULES
MAZANIE-PATTERN
WEBSITE

Prešporský Mazec 2023/2024 - 9. kolo
Streda - 1.5.2024
OBSADZOVAČKA
PROPOZÍCIE
MAZANIE

Prešporský Eliminátor 2023/2024 - 9. kolo
Streda - 15.5.2024
OBSADZOVAČKA
PROPOZÍCIE
MAZANIE

Prešporská Deviatka 2023/2024 - 9. kolo
Streda - 29.5.2024
OBSADZOVAČKA
PROPOZÍCIE
MAZANIE

HANDICAPY

BNC BODOVACÍ REBRÍČEK
REBRÍČEK
PROPOZÍCIE
BNC MASTERS

Vyhľadávnie
Ale vás tu je
>> 53 host(ia) online
Reklama
          Image
KAMIÓNOVÁ PREPRAVA
        PNEUSERVIS

Image

Image

PBC Prolog 2015 Vytlač E-mail
14 marec 2015
ImageTop 3 turnajaSobota, 14.3.2015. Finálový deň na PBC Prologu 2015 sa rozbiehal už od skorého rána dvomi poslednými kvalifikačnými rundami, v ktorých nastúpila aj početná skupina nových hráčov na turnaji. Celkovo sa zaprezentovalo 138 hráčov z viacerých krajín Európy, jasné je že najväčšie zastúpenie mali Slováci. Ak by sme skúmali ďalšie štatistické údaje o PBC Prologu 2015, tak zistíme, že títo hráči absolvovali v 20 kvalifikačných rundách 286 štartov a spolu na turnaji odohrali 1879 hier s celkovým turnajovým priemerom 176,64. Víťazom kvalifikácie sa so súčtom 1460 stal Michal Homola a pri neúčasti viacerých postupujúcich hráčov sa do štvrťfinále dostala ako posledná Michaela Blažeková so súčtom 1192. Štvrťfinále sa odohralo vo dvoch rundách,
VÝSLEDKY MAZANIE
PROPOZÍCIE WEB STRÁNKA

 

kam si 40 hráčov prenieslo 50% kvalifikačného súčtu. Po ďalších troch hrách sme spoznali 16 semifinalistov, do čela sa dostal Ian Robinson, posledným postupujúcim bol Péter Borszéki. Semifinále sa už hralo od nuly a 16 hráčov tu odohralo dve hry. Po ich súčte a zoradení sme dostali osmičku finalistov, ktorej sa do finále prenášal čistý priemer bez pripočítaného hdcp. V poslednom finálovom kroku sa opäť hrali dve hry a po pripočítaní k prenosu sme dospeli ku konečnému poradiu top 8 hráčov, ktorí boli finančne ocenení. Víťazom sa stal mladík Tomáš Plechata, s malinkým rozdielom druhý za ním skončil Lukáš Andrássy, tretí na bedni bol Jiří Hindrák. Ocenené boli aj tri prvé miesta v kategórii seniorov: 1. Jiří Hindrák, 2. Zoltán Skobrics, 3. František Trnka a tiež prvé tri miesta v kategórii neregistrovaných hráčov: 1. Roman Bureš, 2. Milada Matušíková, 3. Viliam Bložon. Najlepším juniorom bol víťaz turnaja Tomáš Plechata, najlepšou ženou bola na konečnom 6. mieste Luminita Bucin Farkas a keďže sme sa nedočkali avizovanej Perfect Game, ocenenie za najvyšší výkon 297 získal Adam Osúch. Všetci ocenení hráči dostali tiež po fľaši kvalitného vína z Vinárstva Mrva&Stanko. Finálové súboje mali veľkú divácku sledovanosť, tí čo zostali v PBC až do konca sa už tešili na losovanie špeciálnych cien. Nové LED TV Samsung si domov z PBC odniesli János Farkas, Ian Robinson a Pavol Galba. Na záver sa patrí poďakovať všetkým tým, ktorý sa na zdarnom priebehu turnaja podieľali. Najväčšia vďaka patrí najmä Pavlovi Kečkéšovi, ten prišiel s nápadom zorganizovať turnaj, v ktorom predstavíme nové centrum čo najväčšej možnej skupine športových hráčov z nášho okolia a tento nápad tiež maximálne podporil. Poďakovanie posielam aj jeho manželke Alenke, tá sa postarala o prípravu skvelého pohostenia počas finálového dňa pre všetkých účastníkov a ďalších pozvaných hostí. A tiež treba poďakovať personálu a obsluhe PBC, tí sú všetci ešte len v „zábehu“, napriek tomu všetko bravúrne zvládali. Osobitné poďakovanie chcem vysloviť na adresu René Blažeka, ktorého rezervačný portál bowlingtournament.eu je pre organizáciu turnaja takéhoto formátu obrovským pomocníkom a mohli sme si tu vyskúšať online vkladanie a zverejňovanie výsledkov, čo zafungovalo skvele. Dúfam, že sa nám podarilo predstaviť vám PBC v dobrom svetle a snáď sme dokázali, že tento stánok bude dobre slúžiť nie len komerčnej zábave, ale aj kvalitnému športovému bowlingu.

Image
Trojica najlepších - 2.miesto Lukáš Andrássy, 1.miesto Tomáš Plechata, 3.miesto Jiří Hindrák
Image
Finálová osmička na PBC Prologu 2015
 
Image
Luminita Bucin Farkas - najlepšia žena
Image
Tomáš Plechata - najlepší junior do 18
 
Image
Trojica najlepších seniorov - 2.miesto Zoltán Skobrics, 1.miesto Jiří Hindrák, 3.miesto Frantiek Trnka
Image
Trojica najlepších neregistrovaných - 2.miesto Milada Matušíková, 1.miesto Ján Bureš, 3.miesto Viliam Bložon
 
Image
Výhercavia špeciálnych cien: Ian Robinson, János Farkas, Pavol Galba
 
 

Péter BorszékiPiatok, 13.3.2015. Napriek nie veľmi obľúbenému dátumu sa dnes na PBC Prologu 2015 nič nepredvídané nestalo a turnaj pokračuje plynule k svojmu vyvrcholeniu. V priebežnej kvalifikačnej tabuľke pribudlo ďalších 20 nových mien a spolu sa nás tam už tlačí 126. Výborné výkony dnes predvádzali najmä maďarskí hráči a práve dvaja z nich dosiahli rovnaký najvyšší súčet dňa. Najprv Zoltán Skobrics a následne aj Péter Borszéki nahrali 1285 a majú 100% istotu postupu do štvrťfinále. To sa zajtra odohrá vo dvoch rundách po 20 hráčov, postupujúci z pozícií 21-40 nastúpia na svoje 3 hry ako prví o 14.00 hpd, po nich odohrajú štvrťfinále v druhej runde hráči z pozícií 1-20 po kvalifikácii, len pripomínam, že všetci si prenášajú 50% kvalifikačného súčtu. Približne o 12.00 hod bude v Petržalka Bowling Center pripravené pre všetkých účastníkov a ďalších pozvaných hostí pripravené pohostenie spojené s degustáciou vín Vinárstva Mrva&Stanko, všetkých srdečne pozývame. Počas finálových bojov budete mať možnosť vhodiť svoje žetóny do losovacej kocky, samotné žrebovanie výhercov špeciálnych cien prebehne pri odovzdávaní ocenení úspešným hráčom. Zajtra začíname v PBC už o 8.00 hod v poradí 21. kvalifikačnou rundou.

Adam OsúchŠtvrtok, 12.3.2015. V poradí štvrtý hrací deň PBC Prologu 2015 priniesol ďalšie štyri kvalifikačné rundy a spolu ich tak už máme za sebou štrnásť. Doteraz na turnaji štartovalo 106 hráčov a stále sa nenašiel nikto, kto by na čele priebežného poradia vystriedal Michala Homolu. Oproti včerajšiemu dňu to dnes „padalo“ akosi lepšie, mnohí reentristi si výrazne polepšili a takmer sme sa dočkali aj Perfect Game. Veľmi blízko k nej mal Adam Osúch, posledná pomalšia guľa z jeho rúk však prešla veľmi na stred a po sedmičkovom splite z toho vyšlo číslo 297, čo je zatiaľ najvyšší výkon turnaja. Adamovi tento výkon dopomohol k výbornému súčtu 1346, s ktorým sa stal hráčom dňa a je na priebežnej piatej pozícii kvalifikačnej tabuľky. Cez súčet 1200 sa už dostalo 26 hráčov a stále to tak vyzerá, že práve toto by mohla byť hranica postupu do štvrťfinále. Zajtra máme naplánované ďalšie štyri plné rundy, v ktorých by malo nastúpiť dvadsať nových hráčov. Tak budeme môcť sledovať aj prostredníctvom onlinescoringu, či už niekto dosiahne na Perfect Game a získa vypísanú prémiu 300€.

Pavol KečkéšStreda, 11.3.2015. Dnešným hracím dňom sme sa prehupli do druhej polovice kvalifikačných rúnd pripravených na PBC Prolog 2015. Hráčom dňa sa so súčtom 1292 stal Pavol Kečkéš, ktorý sa tak prepracoval na priebežné ôsme miesto, lídersku pozíciu stále drží Michal Homola a zosadiť ho nebude vôbec jednoduché. Dnešok celkovo nie veľmi prial vysokým číslam, výkony hráčov boli dosť rozpačité a je dosť možné, že dôvodom bolo nevľúdne upršané počasie. To má často vplyv na psychiku hráčov a v neposlednom rade aj na možnú zmenu podmienok v herni. Verím, že zajtra sa opäť dostaneme ku tak pekným hrám, aké zdobili turnaj v utorok. Chcel by som vám tu predstaviť novinku, ktorú prináša rezervačný portál bowlingtournament.eu. Jej autor René Blažek ml. v snahe zabezpečiť organizátorom turnajov a samozrejme aj ich účastníkom čo najlepší výsledkový servis, vytvoril on-line zobrazovanie výsledkov po každej vloženej runde. Výsledky sa okamžite zoraďujú, vytriedia sa reentry štarty a po ukončení kvalifikácie sa vykonajú postupujúcim hráčom ich prenosy. V on-line tabuľke sú okrem iných detailov farebne zvýraznené diferenčné rozdiely od postupovej hranice. Okrem toho si môžete výsledky nechať rolovať na displeji po kliknutí na play ikonu, prípadne vytlačiť ako pdf súbor. Ak by ste mali s obsluhou alebo načítaním tejto on-line tabuľky nejaký problém, dajte mi vedieť.

Michal HomolaUtorok, 10.3.2015. Druhým hracím dňom pokračoval PBC Prolog 2015 a dnes už sme boli svedkami skutočne hodnotných výkonov. Bowlingové magické číslo 300 ešte „našťastie“ nepadlo a tak je stále v hre prémia 300€ pre hráča, ktorý ako prvý Perfect Game v PBC dosiahne. Veľmi blízko dnes k tomu mali Erich Pisarski a Michal Homola, nakoniec z toho bolo u Ericha 289 a u Michala 279. Najvyšší výkon zatiaľ však patrí Lukášovi Andrássymu s hrou 290. Dočkali sme sa aj prvého súčtu nad 1400, Michal Homola nahral 1460 a s týmto číslom je na čele priebežného poradia po šiestich odohraných rundách. V tabuľke je zatiaľ 58 mien, celkovo by sa do turnaja malo zapojiť cez 150 hráčov a stále tvrdím, že k postupu bude treba súčet cez 1200. Do soboty nás čaká ešte 14 kvalifikačných rúnd a ešte sa dajú nájsť v niektorých z nich voľné miesta.

Juraj VoskárPondelok, 9.3.2015. Dvomi úvodnými rundami sa dnes v Petržalka Bowling Center rozbehol po viacerých stránkach výnimočný turnaj PBC Prolog 2015. Zatiaľ sa v turnaji prezentovalo 26 hráčov a postupne sa zvyšujú aj dosahované výkony. Najvyšší súčet 1318 zatiaľ dosiahol Juraj Voskár a usadil sa tak na čele priebežného kvalifikačného poradia. Cez hranicu 1200 sa prehuplo už 6 hráčov a to signalizuje, že na postup medzi 40 štvrťfinalistov bude určite tento súčet potrebný a treba ešte myslieť aj na to, že postupujúci hráči si prenášajú 50% kvalifikačného súčtu. Na programe je ešte 18 kvalifikačných rúnd a vo viacerých z nich ešte dostatok miesta. Svojim štartom na turnaji získava každý hráč okrem zlosovateľného žetónu a pozvánky na sobotňajší raut (bude aj pečené prasiatko) aj malé prekvapenie,kvalitný bowlingový frote uteráčik s logom PBC. Takže zajtra sú na programe ďalšie štyri rundy a začíname opäť o 10.00.

PBCÚvod.  V termíne 9.-14. marca 2015 sa v novootvorenom Petržalka Bowling Center (PBC) koná otvárací turnaj s názvom PBC Prolog 2015. PBC je vybavené najmodernejšou technológiou QubicaAMF s osmičkou dráh, kde je pre účastníkov turnaja pripravených celkovo 22 kvalifikačných rúnd so štartovným od 10€ a na ocenenia je vyčlenených cez 3.000€. Finančne ocenená bude finálová osmička hráčov, trojica najlepších v kategórii neregistrovaných hráčov a v kategórii seniorov nad 50 rokov, najlepšia žena, najlepší junior a tiež najvyšší výkon. Vyhlásená je aj extra cena, za prvú Perfect Game získa jej autor 300€. Okrem finančných ocenení získajú úspešní hráči trofeje, kvalitné vína od Vinárstva Mrva&Stankoa pre všetkých účastníkov bude pripravené losovanie troch špeciálnych cien - LCD LED TV SAMSUNG UE 32H5030, pričom za každý štart v turnaji získa hráč jeden zlosovateľný žetón. Počas finálového dňa bude pripravené v priestoroch PBC pohostenie spojené s degustáciou vín Vinárstva Mrva&Stanko. Napriek tomu, že už teraz je zaregistrovaných v obsadzovačke cez 230 štartov hráčov, stále je dostatok voľných miest na Váš prípadný štart na tomto výnimočnom turnaji. Všetky potrebné informácie ako propozície, mazací model, info o ubytovaní a o polohe centra nájdete na samostatnej turnajovej web stránke. Počas turnaja budete môcť jeho priebeh sledovať cez onlinescoring a samozrejmosťou je aj vkladanie výsledkov na web po každej runde. Všetkých na PBC Prolog 2015 srdečne pozývam. (Miro)

 
< Predchadzajuci   Nasledujuci >
Kalendár

 Image
PREŠPORSKÝ MAZEC 2023/2024
  STREDA - 1.5.2024
PREŠPORSKÝ ELIMINÁTOR 2023/2024
 STREDA - 15.5.2024
PREŠPORSKÁ DEVIATKA 2023/2024
 STREDA - 29.5.2024
SLOVAKIA OLD SCHOOL BOWLING CUP 2024
               6.-8.6.2024
BRATISLAVSKÝ POHÁR 2024 - 10 ROKOV PBC
           21.-23.6.2024
SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
           18.-21.7.2024

 Image
       BNC 2023/2024
       BNC 2024/2025
      SBWZ 2023/2024

Odkazy